Kase® Wide angle Lens för Dji Osmo Pocket.

Kase® 18mm Wide angle Lens är en vidvinkel-tillsats för Dji Osmo Pocket, som är perfekt att använda när man filmar i t.ex landskaps- och stadsmiljöer. Vidvinkel-tillsatsen monteras smidigt via magnetfästet, som finns vid linsen på Dji Osmo Pocket.Kase® ND-filter för Dji Osmo Pocket.

ND-filter är "grå-filter", som används för att ändra exponeringen när du filmar med Dji Osmo Pocket. ND-filter finns med olika tätheter. Det finns även variabla (ställbara) ND-filter, som man kan vrida på för att styra exponeringen.

Kase® Magnetic ND-filter är magnetiska ND-filter för Dji Osmo Pocket, som är perfekta att använda när man filmar i t.ex landskaps- och stadsmiljöer. ND-filter används för att dämpa ljuset för att få korrekt exponering vid t.ex filmning utomhus i solljus. Filterna är tillverkade av optiskt B270-glas från tyska Schott® och härdade och Nano-behandlade av Kase® filter för att uppfylla extrema krav. Tack vare avancerad och dubbelsidig MultiCoating (Nano-coating), i kombination med B270-glas så får filterna enastående optiska egenskaper. Ytan på filterna är både vattenavstötande och oljebeständigt. Filterna blockerar även IR-strålning, vilket ger skarpare bilder. Filterramarna är tillverkade i en 6063 aluminiumlegering, med magnetfäste för enkel fastsättning på DJI Osmo. Kase® Magnetic ND är försedd med magnetfäste, som gör det enkelt och snabbt att fästa filtret på Dji Osmo Pocket. Filterna går att köpa separata eller i kit med flera filter i olika densiteter.
Kase® Magnetic ND4
Kase® Magnetic ND8
Kase® Magnetic ND16
Kase® Magnetic ND32
Kase® Magnetic ND64
Kase®Dji Osmo Pocket Variable ND 2-400
Kase® DJI Osmo Pocket ND Kit #1
(ND4/ND8/ND16/ND32)
Kase® DJI Osmo Pocket ND Kit #2
(ND8/ND16/ND32/ND64)
Kase® DJI Osmo Pocket KIT med 18MM WIDE + ND8/ND16/ND64
Kase® DJI Osmo Pocket KIT med 18MM WIDE + ND8/ND16/ND32

©2018-2020 KASE® Filter Sverige.
Reservation för konstruktionsändringar och typografiska fel.
Generalagent för Kase® filter i Sverige: PHOTAX AB 0481-14620